+371 67324146

VESELĪGI=GARŠĪGI 

2023. gada 23. novembrī RVT Dienesta viesnīcas atpūtas telpā notika pasākums par veselīgu uzturu. Jaunieši klausījās semināru par sāls, cukura un ūdens nozīmi organismā. Paralēli semināram virtuves telpā notika meistarklase, kuras laikā Rīgas Tūrisma un Radošās Industrijas tehnikuma izglītojamās uz pannas gatavoja klasisko biskvīta kūku un vārīja sātīgo “Mājas soļanku”. Ar produktiem meistarklasi atbalstīja AS “Rimi Baltic”. Pēc pasākuma varēja nodegustēt gatavotos ēdienus. Šādi pasākumi ne tikai saliedē dienesta viesnīcā dzīvojošos audzēkņus, bet arī sniedz zināšanas par veselīga dzīvesveida nozīmi mūsdienās.  

Dalīties

Jaunākās publikācijas

Absolventa iedvesmas stāsts.

23. aprīlī Rīgas Valsts tehnikumā viesojās programmas “Loģistikas darbinieks” absolvents Adrians Sprudzāns, kurš tikās ar 1. kursa loģistikas darbiniekiem un 2. kursa klientu apkalpošanas speciālistiem.