+371 67324146

Mācību ekskursija SIA “L-ekspresis”.

Otrdien, 15. oktobrī tehnikuma Dzelzceļa nodaļas vadītājs Guntis Innuss kopā ar 1. kursa L1 un SC1 grupu apmeklēja SIA “L-ekspresis” uzņēmumu, kas nodarbojas ar dzelzceļa vagonu remontu un modernizāciju, kā arī jauno Škodas elektrovilcienu iestatīšanas darbiem pirms nodošanas ekspluatācijā. Vizītes laikā audzēkņiem bija iespēja iepazīties ar modernajām tehnoloģijām un dzelzceļa nozares attīstības tendencēm, kā arī uzzināt par karjeras iespējām šajā nozarē.

SIA “L-ekspresis” pārstāvji aicināja RVT Dzelzceļa nodaļas audzēkņus nākt praksē, piedāvājot plašas iespējas iegūt praktiskas iemaņas dažādās jomās, tostarp lokomotīvju un vagonu tehniskajā apkopē, modernizācijā un elektrovilcienu sistēmu uzstādīšanā. Uzņēmums norādīja, ka prakses laikā studentiem ir iespēja strādāt ar pieredzējušiem speciālistiem un apgūt jaunas prasmes, kas ir būtiskas dzelzceļa nozarē.

Turklāt tika uzsvērta perspektīva pēc tehnikuma beigšanas turpināt pastāvīgu darbu uzņēmumā, piedāvājot iespēju karjeras izaugsmei gan tehniskajās, gan vadības pozīcijās. Nozare aktīvi meklē jaunus speciālistus, kuri varētu sniegt ieguldījumu ne tikai Latvijas dzelzceļa sistēmā, bet arī starptautiskos projektos. Audzēkņi tika informēti, ka pieprasījums pēc augsti kvalificētiem dzelzceļa speciālistiem turpina pieaugt, nodrošinot stabilu un labi apmaksātu darbu nākotnē.

Dalīties

Jaunākās publikācijas

Panākumi basketbola komandai.

RTK Profesionālās izglītības Sporta darba metodiskā centra “AMI” rīkotajās Rīgas reģiona apakšgrupas spēlēs basketbolā, tehnikuma jauniešu basketbola komanda izcīnīja 1. vietu un 22. oktobrī piedalīsies

Dzelzceļa inženieru svētki.

Šī gada 11. oktobrī VAS “Latvijas dzelzceļš” telpās notika ikgadējais konkurss “Dzelzceļa inženieru svētki”, kas ir Latvijas Dzelzceļnieku biedrības tradīcija, kuru organizē Inženiertehniskā apvienība. Tā