+371 67324146

Erudīts 2024

2024. gada 11.aprīlī Smiltenes tehnikumā notika Latvijas profesionāli izglītojošo skolu erudīcijas konkurss “Erudīts 2024”, kur 14 skolu komandu vidū sacentās arī Rīgas Valsts tehnikuma komanda. Eksakto komandu pārstāvēja: Maigurs Utināns (DT1-1), Marats Razživins un Dmitrijs Orlovičs (DP1-1), Humanitārajā komandā: Silvestrs Renārs Skudra (DT1-1), Adrians Vanags un Kristaps Irbe (DP1-1). Komanda brauca uz konkursu ar savu radošo mājasdarbu par tēmu: “Vide, sports un veselība – tā ir mūsu atbildība”, iepazīstinot pārējos dalībniekus ar veselīgā un zaļā dzīvesveida vērtībām, kuras piekopjam tehnikumā. Mūsu komanda pārbaudīja erudīciju matemātiskajā basketbolā, veselīgajā ķīmijā, zaļajā krosā, apmeklēja latviešu valodas pastaigu taku, vēsturisko ātrumtrasi, sacentās literāri un politiski drošā trīscīņā un ne tikai. Konkursa finālā bija foto orientēšanās sacensības.

Paldies jauniešiem par izrādīto drosmi, visa komanda sastāvēja no 1.kursa audzēkņiem, tātad ar vismazāko pieredzi un, lai gan RVT komanda šogad neguva godalgotās vietas, jaunieši atzina šo konkursu kā izaicinājumu pilnu piedzīvojumu. 

Paldies skolotājām, kas palīdzēja gatavot komandu konkursam – I.Lasinskai, G.Immerei, S.Baturai, E.Kazakēvičai, par atbalstu audzinātājām Santai Alksnei un Inetai Maļinovskai. 

Liels paldies Smiltenes tehnikuma konkursa organizēšanas darba grupai par izcili noorganizēto, atraktīvo un sirsnīgo pasākumu!

Dalīties

Jaunākās publikācijas

Noark Electric mācību stends

3. jūlijā Rīgas Valsts tehnikuma Enerģētikas nodaļas mācību klasē tika uzstādīts globālā elektroiekārtu ražošanas uzņēmuma Noark Elektric dāvinātais mācību stends. Stendā ir uzstādīta jaunākā uzņēmuma

Traktordiena 2024

Rīgas Valsts tehnikums aicina apmeklēt pasākumu “Traktordiena 2024”, kas norisināsies 29. jūnijā Tērvetē! Šogad pasākumā pirmo reizi piedalīsies arī Rīgas Valsts tehnikuma Auto nodaļas pārstāvji