+371 67324146

Mācību ekskursija A/S ”Swedbank” finanšu laboratorijā

Rīgas Valsts tehnikuma Komercdarbības nodaļas vidējās profesionālās izglītības programmas “Grāmatvedība” G1 grupas audzēkņi 2023.gada 24.maijā  apmeklēja A/S ”Swedbank“ -finanšu laboratoriju. Tā ir radīta finanšu pratības veicināšanai ar “Escape room”  elementiem, ar mērķi papildināt dalībnieku zināšanas un prasmes budžeta plānošanā, liek domāt par atbildīgu līdzekļu aizņemšanos no kredītiestādēm, drošību e-vidē un citu  21.gadsimtā nepieciešamu prasmju pilnveidošanu. Mācību ekskursijas noslēgumā audzēkņiem bija iespēja uzbraukt A/S “Swedbank” ēkas 25. stāvā un piedalīties virtuālās realitātes spēlē, kā arī aplūkot Rīgas panorāmu.

Audzēkņi atzinīgi novērtēja mācību ekskursiju un atzina, ka ir ieguvuši jaunas zināšanas, par sava budžeta ieņēmumu un izdevumu saplānošanu, kā arī par atbildīgu aizņemšanos un priecājās par iespēju aplūkot Rīgas panorāmu no augšas.

Audzēkņus mācību ekskursijā pavadīja Komercdarbības nodaļas, grāmatvedības profesionālo mācību priekšmetu pedagogs, Ieva Rebiņa – Serjakova.

Dalīties

Jaunākās publikācijas

Noark Electric mācību stends

3. jūlijā Rīgas Valsts tehnikuma Enerģētikas nodaļas mācību klasē tika uzstādīts globālā elektroiekārtu ražošanas uzņēmuma Noark Elektric dāvinātais mācību stends. Stendā ir uzstādīta jaunākā uzņēmuma

Traktordiena 2024

Rīgas Valsts tehnikums aicina apmeklēt pasākumu “Traktordiena 2024”, kas norisināsies 29. jūnijā Tērvetē! Šogad pasākumā pirmo reizi piedalīsies arī Rīgas Valsts tehnikuma Auto nodaļas pārstāvji